EPOXY RESIN-51-FLOORING

Go to content

Main menu:

EPOXY RESIN-51-FLOORING

Производи > Подни системи > Епоксидни
EPOXY RESIN-51-FLOORING

EPOXY RESIN-51-FLOORING е двокомпонентен, самонивелирачки, без разредувачи, епоксиден поден премаз со одлична хемиска отпорност како и отпор на удари и абразија.
 
Back to content | Back to main menu