EXPANDABLE SEAL

Go to content

Main menu:

EXPANDABLE SEAL

Производи > Китови
EXPANDABLE SEAL

Expandable seal е еднокомпонентно полиуретанско лепило, без разредувачи, со тиксотропна структура што го прави идеално за вертикални површини.

Лепилото се врзува со влагата од подлогата и создава јака, издржлива, воодоотпорна врска. 

При врзувањето има и одреден степен на експанзија со што се овозможува комплетно заптивање како и одредена термичка заштита.


 
Back to content | Back to main menu