HYPERDEMO-PB-1K

Go to content

Main menu:

HYPERDEMO-PB-1K

Производи > Хидроизолација > Полиуретанско битуменска
HYPERDESMO®-PB-1K

HYPERDESMO-PB-1K е брзоврзувачки, еднокомпонентен, тиксотропен, битуменско-полиуретански премаз. Создава хидрофобна, еластична мембрана со јака адхезија на разни подлоги, вклучувајки ги и битуменските, со одлична механичка и хемиска отпорност.

Идеален е за нанесување на вертикални површини (не истекува и не формира меурчиња).

За хидроизолација и заштита на:

  • гиспани и цементни плочи;
  • асфалтни мембрани;
  • цементни подлоги;
  • кровови;
  • лесни кровови од метал и фиброзен цемент;
  • подруми;
  • затворени простори со зголемена влажност.
 
Back to content | Back to main menu