HYPERDESMO-T

Go to content

Main menu:

HYPERDESMO-T

Производи > Завршни премази
HYPERDESMO®-T

HYPERDESMO®-T е еднокомпоентен полиуретански премаз, кој се врзува со влагата од воздухот и формира еластична, издржлива, јако хидрофобна мембрана со одлична УВ отпорност.
Бидејки е алифатичен, не пожолтува кога е изложен на сонце. Базиран е на чиста еластомерно, хидрофобна, алифатична полиуретанска смола, која резултира со одлична мејаничка, хемиска, термичка и УВ отпорност.

Се нанесува со ваљак во еден или два слоја. 
Минимална вкупна потрошувачка: 0.2-1.0кг/м2.

НАПОМЕНА: Иако HYPERDESMO®-T делува обоено, особено во поголеми садови, важно е дека крајниот резултат е безбоен!

За хидроизолација и заштита на:

  • плочки;
  • природен камен;
  • дрво;
  • балкони.
 
Back to content | Back to main menu