HYPERSEAL-25LM-S

Go to content

Main menu:

HYPERSEAL-25LM-S

Производи > Китови
HYPERSEAL-25LM-S

Hyperseal 25 LM-S е нов ниско модуларен кит за експанзиони фуги, специјално формулиран да ги содржи и полиуретанската и силилирано полиуретанската технологија, со што се добива кит кој го содржи најдоброто од двете технологии. Китот е модифициран со цел да се добие зголемена тиксотропност.

Се врзува со влагата од воздухот и создава еластична маса со 50% фактор на акомодација на движење како и одлична адхезија на подлоги кои традиционално се проблематични за ПУ китовите (пр. стакло, алуминиум, челик, поликарбонат итн).
 
Back to content | Back to main menu