MICROSEALER-50

Go to content

Main menu:

MICROSEALER-50

Производи > Прајмери
MICROSEALER 50

Microsealer 50 е еднокомпонентен полиуретански прајмер што содржи растворувач, со низок вискозитет наменет за разни подлоги.
Се карактеризира со својот низок вискозитет и балансирано време на врзување што овозможува добро нанесување, импрегнација и време на премачкување на разни подлоги со мала и голема порозност. Може да се нанесе и на сув и влажен бетон, дури и на свеж бетон, не само како прајмер туку и како економично решение за заптивање, со што се зголемува издржливоста на подлогата.
 
Back to content | Back to main menu