PRIMER-T

Go to content

Main menu:

PRIMER-T

Производи > Прајмери
PRIMER-T

PRIMER-T е еднокомпонентен, безбоен, прајмер што не остава флеки. Ова е прајмер специјално наменет за да ја подобри адхезијата на  HYPERDESMO®-T на непорозни подлоги. Иако е наменет за  HYPERDESMO®-T, слободно може да се примени и кај останатите  HYPERDESMO® прозиводи.

PRIMER-T се нанесува со обична чиста крпа (буквално како да ја чистите површината). Подлогата за 10-15 минути е сува и спремна за апликација.

Се препорачува за прајмирање на непорозни подлоги:

  • стаклени плочки;
  • стакло;
  • слабо порозен мермер.


 
Back to content | Back to main menu