RUBBER BINDER-M20

Go to content

Main menu:

RUBBER BINDER-M20

Производи > Подни системи > Полиуретански
RUBBER BINDER-M20

RUBBER BINDER-M20 е еднокомпонентна полиуретанска смола која врзува со влагата од воздухот. Има низок вискозитет и формира еластична хидрофобна мембрана со одлична адхезија на EPDM или гранули од рециклирана гума. Производот не содржи отровни мономери, ниту пак има оштар мирис.

За употреба на:

  • детски игралишта;
  • патеки за трчање;
  • пешачки патеки;
  • околу базени за пливање;
  • противлизгачки пристапи на влезни врати;
  • надворешни рекреативни објекти.
 
Back to content | Back to main menu