UNIVERSAL PRIMER-2K-4060

Go to content

Main menu:

UNIVERSAL PRIMER-2K-4060

Производи > Прајмери
UNIVERSAL PRIMER-2K-4060

UNIVERSAL PRIMER-2K-4060 е двокомпонентен прајмер, без разредувачи, за употреба со HYPERDESMO® системите и другите полиуретански производи на Алхимика. Брзо се врзува и е нетоксичен (zeroVOC). Специјално е формулиран за да овозможи добра адхезија на влажен бетон.

Да се користи како прајмер за:

  • генерална употреба;
  • метали (и галванизирани), алуминиум, мермер;
  • појачување на меѓуслојната адхезија;
  • апликации при недоволна вентилација;
  • асфалт и асфалтни мембрани;
  • други, не-полиуретанско базирани системи, (пр. акрилни бои).
 
Back to content | Back to main menu